SZOLGÁLTATÁSAIM

Műköröm készítése zselével:
Új körmöt „tip- zselével” készítem, így már elsőre tökéletes formájú körmöket lehet készíteni, csak tökéletes sajátkörmök esetében használom a sablonos építést.
Sajátköröm megerősítésére is van lehetőség.
Körömágyhosszabbítást, csak a vendég kérésére, vagy ha szükséges akkor készítek.

GÉLLAKKOZÁS erősített. 3-4-hetes!

Elsősorban XS-S méreteket vállalok, M  L, XL-es köröm esetén kérlek előre jelezd ezt az igényed, a munkaidő hossza miatt!!!

Frissítő reflexológiai talpmasszázs: 30p 2000.- ha pedizselé mellé kéred a szolgáltatást akkor 1200.- Ez a szolgáltatás  és a sminkteoválás, csak meglévő vendégeimnek elérhető el. Budapesten és Zagyvarékason.

Pedizselé:
Tartós köröm „díszítés” francia vagy színes zselével. korrekció elegendő 4-6 hetente. Érdemes télen is készíttetni, hisz igényes, és gyönyörű.

Díszítés:
beépített, és felületi díszítések.
Csillámporral, hexagonnal, fémlapokkal, flitterekkel, kagylóporral, vagy kagyló lappal, tüllel, gumidíszekkel, szegecsekkel, zselével, porcelánnal, akrillal, …stb.

Töltés:
A köröm növekedése egyénenként változik, ezért a töltésre, rekonstrukcióra 3-4 hét után van szükség. ez a művelet is ugyanannyi időt vesz igénybe mint az új készítése, a hossztól és a díszítéstől függően.

Összereszelés:
Ha a vendégemnek igénye van rá, akkor 2 hetes körömlenövésnél, a köröm felületét átreszelem, majd a műköröm és a saját köröm közötti részt összereszelem, rugalmas fényzselét kenek rá így olyan hatása lesz mintha akkor készült volna.

Műköröm eltávolítás:
Amikor a vendég úgy dönt, hogy egy ideig nem szeretne műkörmöket, akkor történik a műköröm teljes eltávolítása. A köröm teljes felületéről az összes zseléréteget eltávolítom ,majd rugalmas zselével erősítem meg, és olajos ápolással zárom.

Francia vagy Orosz manikűr:
Körömágybőr eltávolításához nem szükséges a kezek áztatása, mely hosszadalmas folyamat, ráadásul a bőrnek és a körömnek sem tesz jót, utána alaposabb hidratálásra van szükség. a francia manikűr esetében csiszológéppel mini gyémántporos fejjel, könnyedén, és gyönyörűen el lehet távolítani az elhalt bőrrészt.

Sminktetoválás:  MEGSZÜNT

Műszempilla: MEGSZÜNT  

Egy szemre több különböző méretű  műszempilla kerül felhelyezésre. Megfelelő méretű pillák kiválasztásával különlegesen természetes hatás érhető el. 5500.- munkaidő 1,5 óra

Arckezeklés:
Expressz iontoforézises hidratáló, vagy ránctalanító kezelések.

Facebook:

https://www.facebook.com/mukormos.szolnok/