Szolgáltatásaim

SZOLGÁLTATÁSAIM:

 ÚJ EXPRESSZ FRANCIA KÖRÖM:

Gyors, tartós, igényes francia köröm 2023-ban a legkedvezőbb áron!

Expressz francia köröm Szolnok Alina Nails

Sajátkörömre zselével, XS-es munkahelybarát tartós köröm készítése!

Műköröm készítése zselével:
Új köröm hosszabbítást sablonnal készítem. Körömágyhosszabbítást,  a vendég kérésére, vagy ha szükséges akkor készítek.

Kizárólag XS-S méreteket vállalok! Ettől nagyobb igény esetén mindenképpen jelezd a munkaidő hossza miatt XS-S 1,5-, M-ES  2,5 óra 

Frissítő reflexológiai talpmasszázs

Pedizselé
Tartós köröm „díszítés” francia vagy színes zselével. korrekció elegendő 4-6 hetente. Érdemes télen is készíttetni, hisz igényes, és gyönyörű.

Díszítés
beépített-, felületi-, egyedi-, különleges díszítések!
Csillámporral, hexagonnal, fémlapokkal, flitterekkel, kagylóporral, vagy kagyló lappal, tüllel, gumidíszekkel, szegecsekkel, zselével, porcelánnal, akrillal, …stb.

Töltés
A köröm növekedése egyénenként változik, ezért a töltésre, rekonstrukcióra 3-4 hét után van szükség. ez a művelet is ugyanannyi időt vesz igénybe mint az új készítése, a hossztól és a díszítéstől függően.

Összereszelés
Ha a vendégemnek igénye van rá, akkor 2 hetes körömlenövésnél, a köröm felületét átreszelem, majd a műköröm és a saját köröm közötti részt összereszelem, rugalmas fényzselét kenek rá így olyan hatása lesz mintha akkor készült volna.

Műköröm eltávolítás
Amikor a vendég úgy dönt, hogy egy ideig nem szeretne műkörmöket, akkor történik a műköröm teljes eltávolítása. A köröm teljes felületéről az összes zseléréteget eltávolítom ,majd rugalmas zselével erősítem meg, és olajos ápolással zárom.

Francia vagy Orosz manikűr:
Körömágybőr eltávolításához nem szükséges a kezek áztatása, mely hosszadalmas folyamat, ráadásul a bőrnek és a körömnek sem tesz jót, utána alaposabb hidratálásra van szükség. a francia manikűr esetében csiszológéppel mini gyémántporos fejjel, könnyedén, és gyönyörűen el lehet távolítani az elhalt bőrrészt.

Sminktetoválás MEGSZÜNT

Műszempilla készítése MEGSZÜNT  

Egy szemre több különböző méretű  műszempilla kerül felhelyezésre. Megfelelő méretű pillák kiválasztásával különlegesen természetes hatás érhető el. 5500.- munkaidő 1,5 óra

Arckezeklés MEGSZŰNT
Expressz iontoforézises hidratáló, vagy ránctalanító kezelések.